Assalammualaikum korang ! ^__^
WELCOME TO MY BLOG, HI!!,MY NAME IS MYRA,THANKS FOR VISITING MY BLOG :)

Wednesday, 13 June 2012

Lakonan untuk bm !

'> Assalammualaikum korang ,
Hari ni mia buat lakonan bm , haha buat malu je , wawan plak tak habes-habes dengan lawak dye tu , haha pastu tadi kecoh sebab ade yang kene berlakon jadi atuk la ibu la , masing-2 dah maluuuu
dah la tak practise , main hentam je lakonan nye , kitorang sempat bincang then kitorang baru nak practise , pastu cikgu dah panggil suro buat persembahan .. dah la time tu tngah nervous gler ..


♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

No comments:

SEMUA YANG ADA DI BLOG INI DIREKA OLEH NUR AMEERA