Assalammualaikum korang ! ^__^
WELCOME TO MY BLOG, HI!!,MY NAME IS MYRA,THANKS FOR VISITING MY BLOG :)

Saturday, 31 December 2011

Jalan-jalan

'>

Hehe,ari tu meera pergi jalan-jalan dekat 'Tanjung Harapan'...sempat tngkap gmbr matahari terbenam ..cantik.. :D
Haaa..cantik kan??hehe...XD


♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

Monday, 26 December 2011

'>


Huhu,tinggal 1 minggu 2 hari je lagi nak bukak sekolah..Rase mcm sekejap sangat cuti sekolah thun ni ..korng msti seronok kan ?? yela korng msti dapat g jalan-jalan ngan family korng kan?? serious meera ckp,meera jelous ngan korng..cuti sekolah tahun ni meera dok rumah je,huuuuhu..kesian daku..hikhik :D
♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

Friday, 23 December 2011

'>


EE,beznye hari ni,tadi meera n family g shopping..
Hehe..thanks kak nor sebab belanja meera!! hehe
♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

Wednesday, 21 December 2011

'>


Hari ni adelah hari yang sangat membosankan bagi meera..dari ptng tadi meera asyik main laptop jewp..abistu dah tak ade benda lain nak buat kan,,:(
Bile cuti,rase macam nak sekolah..
Bile sekolah,rase macam nak cuti plak..apela :)) ((:
♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

Friday, 16 December 2011

Alhamdulillah

'>


wah,lega rasenye bile myra dpt tngok balik myra punye page element dah ade,sbb ari tu page element myra ade masalh teknikal sikit,tapi tak pe sebab sekarang ni dah ok dah,, hehe :D
♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

Tuesday, 13 December 2011

'>



ayoyo,macam mane ni, tadi myra nak update blog,so myra pergi la kat design,pastu tetibe internet terputus,bile myra connect internet balik then tekan design lagi sekali,dah tak boleh nak update lagi,,,
ayoyo,bengangnye

♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

Saturday, 10 December 2011

'>



ye,aq sedar diri aq hanye la budak biasa! dan kau tak layak nak menghukum aq atau nak menilai aq! aq dengan diri aq,kau dengan diri kau, kalau kau tak puas hati cakap la! tak payah la smpai nak menjatuhkan air muka aq, selama ni aq bnyak brsabar ngan kau, tpi skang aq mkin meluat ngan kau,


P/S: I'M JUZ WANNA TO BE LIKE OTHER PERSON

♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

Thursday, 8 December 2011

MY BIODATA

'>



--------->HELLOO GUYzZ!! <------------- ---> MY NAME IS NUR AMEERA
--->I'M 13 YERAS OLD
---> I LIKE TO READ NOVELS IN FREE TIME
---> WANT TO BE SCIENTIST
---> CHEERFUL
---> that all for now kayy !!! <--------
<3 <3 ^_^
♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

'>



setiap orang akan diuji dengan pelbagai ujian untuk menguji sejauh mane kekuatan fizikal dan mental kite,bila kite terasa patah hati dan merasa kecewa dengan sesuatu,jangan berfikiran negatif sebaliknye cuba bangkit dari masalah yang kita hadapi,biar kita miskin harta dunia tapi jangan miskin budi pekerti,amalan dan sebagainye. Memang perit ketika kite dikecewakan,rasa macam tidak adil bukan??..itulah kenyataan..tiada siapae yang boleh mengubahnye..
♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

Wednesday, 7 December 2011

SHUGO CHARA

'>

Hehe, myra dah tngok dah cerita shugo chara,myra pinjam cd kawan myra(syafiqah) thnks yew, mmng bez sangat cerite tu, like 100 %
♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

Tuesday, 6 December 2011

EE,,PUASNYE HATI ;3

'> Hah, bru puas hati myra,haha..ee,,sukenye ngan wajah baru blog myra ni,warne purple tu,aummn2,hhaaha ;3
♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

Sunday, 4 December 2011

HEHEHE,, ^_^

'> Haha,myra dah tak tau dah nak wat ape musim cuti ni..huhu
♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

Friday, 2 December 2011

Azam baru !!

'> Hehe, myra ade azam baru untuk dilaksanakan tahun depan. Myra nak kumpol duit untuk beli 'PSP' , huhu, kak nor dah beli , lepas ni myra plak nak beli,Insyallah, :D
♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

Wednesday, 30 November 2011

Confuse??!~

'> Hmm,, myra tengah confuse ni sama ada nak jadi pengawas atau pon tak untuk tahun depan.Susa jugak nak buat keputusa ni,
♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

Tuesday, 29 November 2011

cuti sekolah~~

'> Boringnye la masa cuti sekolah ni kan ??haha, kalo sesiapa yang bace blog ni msti plek sebab tajuknye asyik-asyik pasal ' bosan '..naseb baik la ade nadzmi(sorry kalo salah eja nama ko nadzmi), boleh la jugak myra pinjam komik-komik dye, myra pon nak ucap thanks kat syafiqah-->my bez frenz sebab bagi myra pinjam novel-novel dye ,,
------------> THANKS YE KORANG SUME!!!! ^_^
♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

Monday, 21 November 2011

Perasan~~

'> Myra geram la,tdi ade bdak ckp myra ni awek kwn dye,ble mse plak myra jdi awek dye?geram btolla,,len kali jgn pndai2 wat cerite yng x prnah terjadi.I'M NOT YOUR GIRLFREND!SO,PLEASE DON'T TELL ANYBODY ELSE THAT I'M IS YOUR GF,COZ IT WILL NEVER HAPPEN !'N IF U CONTINUE BEING LIKE THIS,I'LL HATE U FOREVER!RR! MMNG AQ DAH BNCI KAT KO PON!
♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

RRR!!~~GERAMNYE!!

'> Geram gler la,fb myra yng satu lgi x bleh bkak!,hmm,dah la game yng myra main sumenye dah lv tinggi2,skali fb x leh bkak,,kene wat fb bru pastu kene main balik semula,,haish,sabo jela,
♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

Saturday, 19 November 2011

yeah,,ari ni jamuan kat umah ruby

'> Yeah!Jamuan kat rumah rubi,rr ari ni myra kene tlong ibu myra sediakan makanan utk nq bwk kat umah ruby...walopon pnat,tpi bez,,haha
♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

Friday, 18 November 2011

bored!! :(

'> rr,,boringnye ari ni..haha ari ni myra asyik tdo jewp sbb boring gler , nq men game ayh plak gne laptop..nq g umah ruby hujan plak..myra engatkan nq tngok2 buku fom 2 tpi x de mood la,,haha last skali myra tdo je,,hak2 ;D
♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

Thursday, 17 November 2011

fuhh,,ponatnye update blog

'> pergh,,pnat sgt..haha pnat sbb syok sgt update blog dpda pkol 130 smpai 550...kalo nq blog yng cntek mstilah kene usaha kan??BAK KATA PEPATAH,'USAHA TANGGA KEJAYAAN'...ape2 pon,myra suka wajah blog bru myra ni,,ske sgt!!~~ ^_^
♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

dpt duit!!~~

'> yeah,,hari ni aq dpt duit RM100,,haha,,duit2,,XD,,ske gler,:)
♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

boringnye~!!!

'> RRR,,boringnye ari ni!,..kalo la ari ni skola,bole gak borak ngan kwn2,tpi malangnye dah habis sekolah,...Bila sekolah rse nq cuti,ble cuti rse mcm nq skola,,mcm2 prkara plek brlaku.,,huhu :)
♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

'> WELCOME TO MY BLOG, HI!!,MY NAME IS MYRA,THANKS FOR VISITING MY BLOG :)


♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

Wednesday, 16 November 2011

blog ku bertukah wajah

'> haha,akhirnye dpt jugak tkar background utk blog ku ini,,..haha :)
kalo nq komen pape,komen kat bwh ye,thanks
♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

my bez frenz

'>
This is my bez fwenz,i love my bez frenz.
ruby,meera,ain,umm,arina
♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

SEMUA YANG ADA DI BLOG INI DIREKA OLEH NUR AMEERA