Assalammualaikum korang ! ^__^
WELCOME TO MY BLOG, HI!!,MY NAME IS MYRA,THANKS FOR VISITING MY BLOG :)

Monday, 30 January 2012

MC ?? *master of ceremony* O.O

'> Dah lame raseye mia x update blog .. huhu bkan nye sengaje x nak update cume mia lupe mia dah ade blog ..^^

Besok dah start sekolah..and besok ade perhimpunan ,... but x tau lagi sape yng akan jadi MC(MASTER OF CEREMONY) but maybe pika yg jdi lpastu bru mia..huhu seram meyh.. ^^
♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

Tuesday, 10 January 2012

'> hehe,tngah x de keje...

♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

Thursday, 5 January 2012

Sekolah Oh Sekolah..

'>
Hmm..da dua hari dah meera sekolah..bez tu mmng la bez kan sbb dpt jumpa kwn-kwn lame..huhu..hhe,tahun ni meera rase bez sangat sbb meera jadi pengawas sekolah..hehe,,tapi penat sikitla..tadi je dah kene ambil kedatangan murid,satu sekolah meera pergi,pergh!!,mcm nak patah tulang ..,.haha..(merepek plak kan,haha)
♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

Sunday, 1 January 2012

'>


Aaa.lagi bape hari dah nak bukak sekolah..dah tak boleh bngun lambat..huhu :'(
hehe,x kesah la..kalo duduk kat umah je pon bkannye ble wat pape pon..huhu..HEY SCHOOL,I'M COMING !!..hehe :D
♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

SEMUA YANG ADA DI BLOG INI DIREKA OLEH NUR AMEERA