Assalammualaikum korang ! ^__^
WELCOME TO MY BLOG, HI!!,MY NAME IS MYRA,THANKS FOR VISITING MY BLOG :)

Thursday, 25 October 2012

'> Assalammualaikum :) , miya dah start peperiksaan akhir tahun ... uuu rase macam nak pecah kepala hotak miya .. bnyak gler kot da
ri form 1 smpai form 2 .. time periksa agama , miya main jawab je mane soalan yang miya rase miya tak boleh buat .. tawakal jela ek miya :D .. tapi kalo bole miya nak target sekurang-kuragnye 5A dalam peperiksaan akhir tahun ni .. hope miya dapat score ! Amiiin :D
♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

Wednesday, 13 June 2012

Lakonan untuk bm !

'> Assalammualaikum korang ,
Hari ni mia buat lakonan bm , haha buat malu je , wawan plak tak habes-habes dengan lawak dye tu , haha pastu tadi kecoh sebab ade yang kene berlakon jadi atuk la ibu la , masing-2 dah maluuuu
dah la tak practise , main hentam je lakonan nye , kitorang sempat bincang then kitorang baru nak practise , pastu cikgu dah panggil suro buat persembahan .. dah la time tu tngah nervous gler ..


♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

Wednesday, 6 June 2012

New Look !

'> Assalammualaikum korang ,
Korang , blog mia dah bertukar wajah la ! dulu background dye warna pink skang ni dah warna purple ! Hari ni mia nak habiskan masa 24 jam dekat blog mia jep , haha ... Senalam mia ade jumpa background blog yang cantik sangat warna purple plak tu :D tapi mia tak reti nak masukkan sebab kala nak masukkan kena buang dulu segala yang ada kat template mia , nanti kalau tak jadi kan susah kena edit balik blognye , so mia ambil keputusan untuk guna background blog yang simple je :D

Ok la korang , mia malas la nak tulis panjang-panjang , jadi sampai sini je kayy ?
Assalammualaikum :)
♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

Tuesday, 5 June 2012

Kereta impian ku :)

'> Assalammualaikum korang ,
kat sini mia nak cerita pasal kereta impian mia sejak dulu lagi :D . Mia memang suka sangat kereta "Audi" , semua design keretanye smart-2 gler !~~ ok , ni salah satu kereta yang mia minat .



ha , itu dye , amacam ? smart habes kan ?? mia harap mia dapat beli kereta impian mia ni . But kereta ni mesti mahal kan ? mia jugak harap mia dapat kejar cita-cita mia iaitu untuk menjadi saintis :D
ok , la korang .... mia berhenti kat sini okayy ? hope korang gembira selalu !! ~~ tata :D
♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

Friday, 13 April 2012

Anak buahku yang paling comel !! :)

'> Assalammualaikum korng !!
ni gambar anak buah mia , comel sesangat kan kan ?? hehe ...Nama dye Muhammad Zarif Fairuz ..Hari sabtu ni dye dah sebulan tau :) hehe bez sangat ade anak buah baru... sometimes memang geram jugakk ble dye menangis je ..naseb bek senang nak pujuk , :D ..

♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

Sunday, 8 April 2012

Kem Yng Happening !!

'> Hye korang semua :)
Hari ni Mia baru je balik dari kem kat Bukit Komanwel , Rawang , Selangor .. tempat tu ialah taman rimba atau lebih dikenali sebagai hutan , memang happening gler la kem ni , kakak-kakak and abang-abang fascilitator sumenye sporting gler :) ...kitong kat sana 3 hari 2 malam .. mmng bez gler la ..Kitorng dapat mandi kat tasik , mandi kat air terjun ...BUAT RAKIT !!! Ha !! jangan main-2 ..selalunye kite main naik je kan rakit , tapi kali ni kitorang BUAT SENDIRI tau !~~
p/s : jangan jeles :P

Pengalaman yang tidak akan mia lpekan lagi-lagi time permainan "burung hantu " ..selalunye game ni , cikgu-2 akan letakkan seseorang jao-2 but dekat tmpat yang okayy kan ?? But this time it different !! kali ni kitorng kene cari jalan keluar dari hutan tu sorng-2..

:)
♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

Monday, 6 February 2012

Meera akan jadi makcik ??

'> Haha , tak lama lagi meera akan jadi mak cik sebab kakak meera yang pertama dah nak bersalin bulan 3 ni . Rasa tak sabar-sabar plak . Hehe , sepatutnye kakak meera yang rasa tak sabar-sabar kan ??
Yang penting meera dah jadi mak cik ?? Tua sangat ke ?? haha lantak la ape orng lain nak cakap pasal meera yang penting meera still muda kay ?? baru cute 14 :)
♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

Monday, 30 January 2012

MC ?? *master of ceremony* O.O

'> Dah lame raseye mia x update blog .. huhu bkan nye sengaje x nak update cume mia lupe mia dah ade blog ..^^

Besok dah start sekolah..and besok ade perhimpunan ,... but x tau lagi sape yng akan jadi MC(MASTER OF CEREMONY) but maybe pika yg jdi lpastu bru mia..huhu seram meyh.. ^^
♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

Tuesday, 10 January 2012

'> hehe,tngah x de keje...

♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

Thursday, 5 January 2012

Sekolah Oh Sekolah..

'>
Hmm..da dua hari dah meera sekolah..bez tu mmng la bez kan sbb dpt jumpa kwn-kwn lame..huhu..hhe,tahun ni meera rase bez sangat sbb meera jadi pengawas sekolah..hehe,,tapi penat sikitla..tadi je dah kene ambil kedatangan murid,satu sekolah meera pergi,pergh!!,mcm nak patah tulang ..,.haha..(merepek plak kan,haha)
♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

Sunday, 1 January 2012

'>


Aaa.lagi bape hari dah nak bukak sekolah..dah tak boleh bngun lambat..huhu :'(
hehe,x kesah la..kalo duduk kat umah je pon bkannye ble wat pape pon..huhu..HEY SCHOOL,I'M COMING !!..hehe :D
♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

SEMUA YANG ADA DI BLOG INI DIREKA OLEH NUR AMEERA