Assalammualaikum korang ! ^__^
WELCOME TO MY BLOG, HI!!,MY NAME IS MYRA,THANKS FOR VISITING MY BLOG :)

Wednesday, 30 November 2011

Confuse??!~

'> Hmm,, myra tengah confuse ni sama ada nak jadi pengawas atau pon tak untuk tahun depan.Susa jugak nak buat keputusa ni,
♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

Tuesday, 29 November 2011

cuti sekolah~~

'> Boringnye la masa cuti sekolah ni kan ??haha, kalo sesiapa yang bace blog ni msti plek sebab tajuknye asyik-asyik pasal ' bosan '..naseb baik la ade nadzmi(sorry kalo salah eja nama ko nadzmi), boleh la jugak myra pinjam komik-komik dye, myra pon nak ucap thanks kat syafiqah-->my bez frenz sebab bagi myra pinjam novel-novel dye ,,
------------> THANKS YE KORANG SUME!!!! ^_^
♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

Monday, 21 November 2011

Perasan~~

'> Myra geram la,tdi ade bdak ckp myra ni awek kwn dye,ble mse plak myra jdi awek dye?geram btolla,,len kali jgn pndai2 wat cerite yng x prnah terjadi.I'M NOT YOUR GIRLFREND!SO,PLEASE DON'T TELL ANYBODY ELSE THAT I'M IS YOUR GF,COZ IT WILL NEVER HAPPEN !'N IF U CONTINUE BEING LIKE THIS,I'LL HATE U FOREVER!RR! MMNG AQ DAH BNCI KAT KO PON!
♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

RRR!!~~GERAMNYE!!

'> Geram gler la,fb myra yng satu lgi x bleh bkak!,hmm,dah la game yng myra main sumenye dah lv tinggi2,skali fb x leh bkak,,kene wat fb bru pastu kene main balik semula,,haish,sabo jela,
♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

Saturday, 19 November 2011

yeah,,ari ni jamuan kat umah ruby

'> Yeah!Jamuan kat rumah rubi,rr ari ni myra kene tlong ibu myra sediakan makanan utk nq bwk kat umah ruby...walopon pnat,tpi bez,,haha
♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

Friday, 18 November 2011

bored!! :(

'> rr,,boringnye ari ni..haha ari ni myra asyik tdo jewp sbb boring gler , nq men game ayh plak gne laptop..nq g umah ruby hujan plak..myra engatkan nq tngok2 buku fom 2 tpi x de mood la,,haha last skali myra tdo je,,hak2 ;D
♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

Thursday, 17 November 2011

fuhh,,ponatnye update blog

'> pergh,,pnat sgt..haha pnat sbb syok sgt update blog dpda pkol 130 smpai 550...kalo nq blog yng cntek mstilah kene usaha kan??BAK KATA PEPATAH,'USAHA TANGGA KEJAYAAN'...ape2 pon,myra suka wajah blog bru myra ni,,ske sgt!!~~ ^_^
♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

dpt duit!!~~

'> yeah,,hari ni aq dpt duit RM100,,haha,,duit2,,XD,,ske gler,:)
♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

boringnye~!!!

'> RRR,,boringnye ari ni!,..kalo la ari ni skola,bole gak borak ngan kwn2,tpi malangnye dah habis sekolah,...Bila sekolah rse nq cuti,ble cuti rse mcm nq skola,,mcm2 prkara plek brlaku.,,huhu :)
♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

'> WELCOME TO MY BLOG, HI!!,MY NAME IS MYRA,THANKS FOR VISITING MY BLOG :)


♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

Wednesday, 16 November 2011

blog ku bertukah wajah

'> haha,akhirnye dpt jugak tkar background utk blog ku ini,,..haha :)
kalo nq komen pape,komen kat bwh ye,thanks
♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

my bez frenz

'>
This is my bez fwenz,i love my bez frenz.
ruby,meera,ain,umm,arina
♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

SEMUA YANG ADA DI BLOG INI DIREKA OLEH NUR AMEERA