Assalammualaikum korang ! ^__^
WELCOME TO MY BLOG, HI!!,MY NAME IS MYRA,THANKS FOR VISITING MY BLOG :)

Saturday, 31 December 2011

Jalan-jalan

'>

Hehe,ari tu meera pergi jalan-jalan dekat 'Tanjung Harapan'...sempat tngkap gmbr matahari terbenam ..cantik.. :D
Haaa..cantik kan??hehe...XD


♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

Monday, 26 December 2011

'>


Huhu,tinggal 1 minggu 2 hari je lagi nak bukak sekolah..Rase mcm sekejap sangat cuti sekolah thun ni ..korng msti seronok kan ?? yela korng msti dapat g jalan-jalan ngan family korng kan?? serious meera ckp,meera jelous ngan korng..cuti sekolah tahun ni meera dok rumah je,huuuuhu..kesian daku..hikhik :D
♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

Friday, 23 December 2011

'>


EE,beznye hari ni,tadi meera n family g shopping..
Hehe..thanks kak nor sebab belanja meera!! hehe
♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

Wednesday, 21 December 2011

'>


Hari ni adelah hari yang sangat membosankan bagi meera..dari ptng tadi meera asyik main laptop jewp..abistu dah tak ade benda lain nak buat kan,,:(
Bile cuti,rase macam nak sekolah..
Bile sekolah,rase macam nak cuti plak..apela :)) ((:
♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

Friday, 16 December 2011

Alhamdulillah

'>


wah,lega rasenye bile myra dpt tngok balik myra punye page element dah ade,sbb ari tu page element myra ade masalh teknikal sikit,tapi tak pe sebab sekarang ni dah ok dah,, hehe :D
♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

Tuesday, 13 December 2011

'>



ayoyo,macam mane ni, tadi myra nak update blog,so myra pergi la kat design,pastu tetibe internet terputus,bile myra connect internet balik then tekan design lagi sekali,dah tak boleh nak update lagi,,,
ayoyo,bengangnye

♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

Saturday, 10 December 2011

'>



ye,aq sedar diri aq hanye la budak biasa! dan kau tak layak nak menghukum aq atau nak menilai aq! aq dengan diri aq,kau dengan diri kau, kalau kau tak puas hati cakap la! tak payah la smpai nak menjatuhkan air muka aq, selama ni aq bnyak brsabar ngan kau, tpi skang aq mkin meluat ngan kau,


P/S: I'M JUZ WANNA TO BE LIKE OTHER PERSON

♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

Thursday, 8 December 2011

MY BIODATA

'>



--------->HELLOO GUYzZ!! <------------- ---> MY NAME IS NUR AMEERA
--->I'M 13 YERAS OLD
---> I LIKE TO READ NOVELS IN FREE TIME
---> WANT TO BE SCIENTIST
---> CHEERFUL
---> that all for now kayy !!! <--------
<3 <3 ^_^
♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

'>



setiap orang akan diuji dengan pelbagai ujian untuk menguji sejauh mane kekuatan fizikal dan mental kite,bila kite terasa patah hati dan merasa kecewa dengan sesuatu,jangan berfikiran negatif sebaliknye cuba bangkit dari masalah yang kita hadapi,biar kita miskin harta dunia tapi jangan miskin budi pekerti,amalan dan sebagainye. Memang perit ketika kite dikecewakan,rasa macam tidak adil bukan??..itulah kenyataan..tiada siapae yang boleh mengubahnye..
♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

Wednesday, 7 December 2011

SHUGO CHARA

'>

Hehe, myra dah tngok dah cerita shugo chara,myra pinjam cd kawan myra(syafiqah) thnks yew, mmng bez sangat cerite tu, like 100 %
♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

Tuesday, 6 December 2011

EE,,PUASNYE HATI ;3

'> Hah, bru puas hati myra,haha..ee,,sukenye ngan wajah baru blog myra ni,warne purple tu,aummn2,hhaaha ;3
♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

Sunday, 4 December 2011

HEHEHE,, ^_^

'> Haha,myra dah tak tau dah nak wat ape musim cuti ni..huhu
♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

Friday, 2 December 2011

Azam baru !!

'> Hehe, myra ade azam baru untuk dilaksanakan tahun depan. Myra nak kumpol duit untuk beli 'PSP' , huhu, kak nor dah beli , lepas ni myra plak nak beli,Insyallah, :D
♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

SEMUA YANG ADA DI BLOG INI DIREKA OLEH NUR AMEERA