Assalammualaikum korang ! ^__^
WELCOME TO MY BLOG, HI!!,MY NAME IS MYRA,THANKS FOR VISITING MY BLOG :)

Wednesday, 13 June 2012

Lakonan untuk bm !

'> Assalammualaikum korang ,
Hari ni mia buat lakonan bm , haha buat malu je , wawan plak tak habes-habes dengan lawak dye tu , haha pastu tadi kecoh sebab ade yang kene berlakon jadi atuk la ibu la , masing-2 dah maluuuu
dah la tak practise , main hentam je lakonan nye , kitorang sempat bincang then kitorang baru nak practise , pastu cikgu dah panggil suro buat persembahan .. dah la time tu tngah nervous gler ..


♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

Wednesday, 6 June 2012

New Look !

'> Assalammualaikum korang ,
Korang , blog mia dah bertukar wajah la ! dulu background dye warna pink skang ni dah warna purple ! Hari ni mia nak habiskan masa 24 jam dekat blog mia jep , haha ... Senalam mia ade jumpa background blog yang cantik sangat warna purple plak tu :D tapi mia tak reti nak masukkan sebab kala nak masukkan kena buang dulu segala yang ada kat template mia , nanti kalau tak jadi kan susah kena edit balik blognye , so mia ambil keputusan untuk guna background blog yang simple je :D

Ok la korang , mia malas la nak tulis panjang-panjang , jadi sampai sini je kayy ?
Assalammualaikum :)
♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

Tuesday, 5 June 2012

Kereta impian ku :)

'> Assalammualaikum korang ,
kat sini mia nak cerita pasal kereta impian mia sejak dulu lagi :D . Mia memang suka sangat kereta "Audi" , semua design keretanye smart-2 gler !~~ ok , ni salah satu kereta yang mia minat .



ha , itu dye , amacam ? smart habes kan ?? mia harap mia dapat beli kereta impian mia ni . But kereta ni mesti mahal kan ? mia jugak harap mia dapat kejar cita-cita mia iaitu untuk menjadi saintis :D
ok , la korang .... mia berhenti kat sini okayy ? hope korang gembira selalu !! ~~ tata :D
♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

SEMUA YANG ADA DI BLOG INI DIREKA OLEH NUR AMEERA