Assalammualaikum korang ! ^__^
WELCOME TO MY BLOG, HI!!,MY NAME IS MYRA,THANKS FOR VISITING MY BLOG :)

Friday, 13 April 2012

Anak buahku yang paling comel !! :)

'> Assalammualaikum korng !!
ni gambar anak buah mia , comel sesangat kan kan ?? hehe ...Nama dye Muhammad Zarif Fairuz ..Hari sabtu ni dye dah sebulan tau :) hehe bez sangat ade anak buah baru... sometimes memang geram jugakk ble dye menangis je ..naseb bek senang nak pujuk , :D ..

♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

Sunday, 8 April 2012

Kem Yng Happening !!

'> Hye korang semua :)
Hari ni Mia baru je balik dari kem kat Bukit Komanwel , Rawang , Selangor .. tempat tu ialah taman rimba atau lebih dikenali sebagai hutan , memang happening gler la kem ni , kakak-kakak and abang-abang fascilitator sumenye sporting gler :) ...kitong kat sana 3 hari 2 malam .. mmng bez gler la ..Kitorng dapat mandi kat tasik , mandi kat air terjun ...BUAT RAKIT !!! Ha !! jangan main-2 ..selalunye kite main naik je kan rakit , tapi kali ni kitorang BUAT SENDIRI tau !~~
p/s : jangan jeles :P

Pengalaman yang tidak akan mia lpekan lagi-lagi time permainan "burung hantu " ..selalunye game ni , cikgu-2 akan letakkan seseorang jao-2 but dekat tmpat yang okayy kan ?? But this time it different !! kali ni kitorng kene cari jalan keluar dari hutan tu sorng-2..

:)
♚ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Mia ! ♚

SEMUA YANG ADA DI BLOG INI DIREKA OLEH NUR AMEERA